ALGEMENE VOORWAARDEN

1.1 Eigen risico
Deelnemers verklaren geheel op eigen risico en op eigen verantwoording deel te nemen aan de trainingen van Kettlebell Outdoor. Kettlebell Outdoor is niet aansprakelijk voor enige blessure of andere schade die de deelnemers oplopen tijdens of ten gevolge van een training. Trainingsadviezen zijn altijd vrijblijvend en worden op eigen risico opgevolgd. 

1.2 Gezondheidsklachten
Trainingen verzorgd door Kettlebell Outdoor zijn intensief en kunnen blessuregevoelig zijn. Deelnemers dienen zelf in te schatten of ze geschikt zijn voor deelname aan de trainingen. Indien een deelnemer gezondheidsklachten of een andere reden heeft om te twijfelen aan trainingsdeelname, is het raadzaam om eerst advies in te winnen bij een arts. Lichamelijke klachten of ongemakken dienen ten alle tijden vooraf aangegeven te worden aan de instructeur. Als er klachten of ongemakken ontstaan tijdens een training, moeten deze direct gemeld worden bij de instructeur.

1.3 Misdragingen
Kettlebell Outdoor behoudt zich het recht voor om deelnemers die zich misdragen, op welke wijze dan ook, deelname aan een training te ontzeggen. Geld of crediet wordt niet terug betaald.

1.4 Annuleren trainingen
Kettlebell Outdoor behoudt zich het recht een training bij onvoldoende belangstelling te annuleren. In overleg wordt naar een alternatief gezocht. Bij gevaarlijke weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, extreme warmte, sneeuw of ijzel, kan een training worden afgelast. Trainingen tijdens officiele Nederlandse feestdagen worden geannuleerd (tenzij anders aangegeven) en hiervoor vindt geen compensatie plaats. 

1.5 Betalingen
De betalingen dienen te geschieden iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. 

1.6 Abonnementen
Elk lidmaatschap (proefles, losse les, rittenkaart en abonnement) is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Abonnementen (unlimited kettlebell, unlimited bootcamp, unlimited NachtLab) hebben een minimale duur van 3 maanden met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen dient te geschieden via email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

1.7 Pauzeren

Een lidmaatschap pauzeren is mogelijk maar hiervoor wordt €10,- administratiekosten in rekening gebracht. 

1.8 Aanmelden, uitschrijven en rooster
Aanmeldingen voor alle trainingen dienen gedaan te worden via het daarvoor bestemde online aanmeldingssysteem. De aanmelding via dit systeem is verplicht. Inschrijven kan tot de aanvangstijd van de betreffende les Uitschrijven kan tot 2 uur voor aanvang van de les. Bij later of niet annuleren is restitutie van het lesgeld of crediet niet mogelijk. Kettlebell Outdoor is gerechtigd het trainingsrooster en/of trainingslocaties tussentijds aan te passen zonder opgaaf van reden.

1.9 Privacy
Deelnemers stemmen ermee in dat hun gegevens door Kettlebell Outdoor bewaard zullen worden. Kettlebell Outdoor verklaart met het oog op de privacywetgeving hierbij dat de gegevens noch ter inzage gegeven noch verkocht zullen worden aan derden.

Bij aanschaf van een product gaat de deelnemer akkoord met bovenstaande voorwaarden.